Als Deze Hond Begint Te Niezen Hou Je Niet Meer Op Met Lachen

Hatsjoe!

Niet alleen mensen kunnen er wat van

Niezen: Je hebt de kleine, ingehouden ‘niezer’ en de ‘3 straten verder nog hoorbare’ ‘niezer’. Maar oude Maggie maakt er wel iets heel bijzonders van; nog nooit heb je zo’n unieke uitvoering als de volgende gehoord.

Haar baasje Logan zegt dat de 19-jarige rat terriër al jaren op deze manier niest en er zelf weinig last van lijkt te hebben. Voor haar baasje zelf is het wat lastiger, aangezien hij bij iedere niesbui die Maggie heeft in een lachstuip schiet. Maggie trekt zich er niets van aan en niest vrolijk door..

Gewoon lekker doorgaan hoor Maggie! Voor mij ben je al een held dat je op deze leeftijd nog dit soort geluiden kan produceren!
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!