Wat doe je als je oog in oog zwemt met een dikke vette witte haai?

Voor iemand die echt als de dood is voor de zee is er niets dat me meer angst aanjaagt dan duiken in de oceaan. Echt, ik heb hier minstens een keer per week een nachtmerrie over. Maar goed, ik dacht dat mijn angst zijn hoogtepunt wel had bereikt, tot ik dit filmpje zag.. Ik weet nu zeker dat ik nooit en te nimmer een duik neem in de zee!

Deze opname is gemaakt met de helmcamera van een duiker in de Golf van Mexico, maar een klein stukje van de kust bij St. George Island in Florida. De (kleine) visjes zwemmen vrolijk in het rond, geen vuiltje aan de lucht…Tot dat er plotseling een enorme witte haai recht op hem af komt zwemmen! Het enige dat je dan kunt doen is je voorbereiden op het ergste…

Het filmpje is op zijn zachts gezegd angstaanjagend te noemen…


Youtube / Grayshep

Wat een geluk voor die duiker dat die enorme haai op het laatste moment besluit de diepte van de oceaan weer op te zoeken. Anders was hij letterlijk ‘vissenvoer’ geworden.. Snap je nu waarom ik nooit en te nimmer in de zee zal zwemmen?
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!