Er zat iets hards in zijn neus, wat ze er uithalen is ongelofelijk

Heb je ook wel eens een loopneus die maar niet over lijkt te gaan?

Een loopneus is naast uit je b*k stinken een van de grootste afknappers die er zijn, je wilt er dus het liefst zo snel mogelijk vanaf! De ene naar de andere doos tissue’s gaat leeg tijdens die periodes. Je zorgt dat je veel rust pakt en dat je veel vitaminen binnenkrijgt, maar toch blijf je maar snotteren: Om gek van te worden!

De man in dit filmpje kent dat gevoel maar al te goed. Na een kleine 2 weken en 36 pakjes zakdoekjes besloot hij toch maar even langs de dokter te gaan. Wanneer de dokter in zijn neus onderzoekt kijkt hij de oorzaak van dit ranzige ongemak recht in de ogen…

Laat ik vooraf even zeggen dat als je last van een zwakke maag hebt, je dit filmpje misschien beter even kunt overslaan 😛

Ben ik de enige waarbij zijn maag omdraait tijdens het kijken? Ik voel me niet helemaal top als ik dit bekijk…

Doe je zelf een lol als je last hebt van een ondefinieerbaar kwaaltje, ga even langs bij je huisarts..je weet maar nooit wat je onder (of in) je leden hebt….
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!