Door de geniale uitvinding van deze man heb je nooit meer beestjes op je eten tijdens een BBQ (LOL)

Ze zeggen wel eens dat de beste uitvindingen het simpelste zijn toch? Deze man bewijst het met zijn geniale vondst.

Heb jij dat ook wel eens als je bijvoorbeeld denkt aan Post-it’s en paperclips, dat je denkt…Damn, Waarom verzin ik zoiets nu niet (en laat er gelijk een paar miljoen van maken). Hoe simpeler de uitvinding hoe genialer, zo is het in ieder geval vaak wel.

Hou die gedachte vast als we je de meest geniale uitvinding voor het zomerseizoen laten zien..

Het probleem dat deze man wil oplossen kennen we allemaal. Ga je lekker barbecueën, kruipen er allemaal beestjes en vliegen over het vlees. Niet echt smakelijk maar om nu aan de burgerlijke Tupperware afdekschalen te gaan is ook niets, toch? De oplossing? Echt, je gaat niet geloven hoe simpel het eigenlijk is…

OMG, WAAROM BEN IK HIER ZELF NOOIT OPGEKOMEN?

Youtube / Ralph Armstrong

Ok, hij zal er niet zo rijk mee worden als de uitvinder van de Post-It’s, maar het is wel super slim én handig! Zo handig dat ik het vanavond direct ga uitproberen bij de BBQ! Eet smakelijk!
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!