Dit is de gruwelijkste golf hole ter wereld

golf-3

Of je nu wel of niet van golf houdt boeit nu even niet. Zelfs als het echt jouw sport niet is wil je dit zien! Misschien ken je wel iemand die altijd opschept over zijn handicap, en die beweert je met gemak in te maken. ‘Let him put his money where his mouth is’ en neem hem mee naar deze onmogelijke golfbaan in Idaho (VS). Wedden dat je golfmaatje je zal smeken om een paar vrije slagen?

De 14e hole op de Lake Coeur d’Alene golfbaan in Idaho is de meest uitdagende die je ooit zult proberen te putten.

golf
Daily Mail

Spelers slaan af vanaf het strand, om vervolgens met een klein elektrisch bootje (toepasselijk ‘Putter’ genaamd) naar de drijvende green van de Par 3 hole te varen. Tenminste, als je zover komt en de bal op de dobberende green weet te laten landen.

golf 2
Daily Mail

Een bootsjongen help de spelers en caddies de boot op en af. Als je de hole weet te putten krijg je een heus certificaat waarop in kalligrafie je prestatie staat vermeld.

golf-3
Daily Mail

Zoals Andy Mackimmie, van de golfbaan zegt: “De Veertiende is het ultieme risico en de ultieme beloning. Land op het eiland, en je bent een held. Zo niet, dan hoor je bij een van de duizenden golfballen die jaarlijks door duikers uit het water worden gevist.”

golf-4
Daily Mail

We weten wat jij nu denkt. Ik vraag me af of er wel eens iemand van eiland afdondert. Well your wish is our command…

Dus de volgende keer dat je kameraad loopt op te scheppen over zijn golfskills, deel je gewoon even deze pagina met hem. De boodschap “Uitdaging Aangenomen?” erbij zetten moet genoeg zijn om hem het zwijgen op te leggen 😉
What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 5

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!