HEBBON: Deze smartphone buigt zonder te breken (VIDEO)

Probeer dat maar eens met je Iphone (LOL)

Een smartphone: Je kunt er tegenwoordig niet meer zonder (Al is het alleen al om Doldwaas.nl altijd binnen handbereik te hebben natuurlijk). Waar ik me altijd over verbaas is de besluiteloosheid van de producenten van deze technische hoogstandjes. Eerst moeten ze zo klein mogelijk zijn en tegenwoordig is je telefoon bijna net zo groot als dat hij slim is…

Maar goed, ik (en velen met mij) lijd aan het “ik-heb-altijd-binnen-een-week-een-barst-in-mijn-nieuwe-telefoon-scherm-virus” Herkenbaar? Dat dacht ik al 😉 Gelukkig lijkt er nu eindelijk een oplossing voor deze dure hobby gevonden te zijn. Producent Lenovo zegt binnen nu en vijf jaar een volledig buigbare smartphone op de markt te brengen.

Ik wil hem, Ik wil hem, Ik wil hem!


Youtube/Anshel Sag

Hoe cool is dat?! Sure, ook Samsung is bezig met een buigbare (waarom staat dat woord niet in de Dikke van Dale trouwens) telefoon, maar dat is alleen het scherm. Deze smartphone is compleet om te buigen, én ze komen ook met een buigbare tablet die je kunt verbinden met je telefoon..Ook iets voor jou?
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties