Deze kleine kerel wil nooit trouwen, de reden is nog het leukste

Kinderen, die vertederende kleine mensjes, ze zeggen echt de schattigste dingen…

En deze vader maakt daar handig gebruik van om zoonlief op zijn schattigst vast te leggen. Tijdens een echt mannenavondje met pizza, krijgt deze vader een reeks vertederende antwoorden van zijn zoon op vragen over trouwen. Hoewel de kleine man ooit wel kinderen wil, moet hij er niet aan denken om te trouwen, vooral op het uitwisselen van lichaamssappen tijdens het zoenen zit deze kleine baas totaal niet te wachten.

Hoewel hij nu nog weinig zin heeft in zoenen en trouwen, ik gok dat dit zo rond de middelbare school wel anders zal zijn. Voorlopig wil deze jongen maar één ding: Pizza eten!
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!