Notice & Takedown Verzoek

Indien je van mening bent dat Doldwaas.nl inbreuk maakt op rechten die je bezit m.b.t. door ons (door-)geplaatste content, kun je via onderstaand formulier een verzoek tot aanpassing of verwijdering doen.

Voor dat je dit doet is het misschien handig de volgende zaken ter harte te nemen:

Met een Notice & Takedown verzoek vraag je ons content van onze doldwaze site te verwijderen. Onze doldwaze site die wekelijks tienduizenden bezoekers trekt. Content die in 99.99% van alle gevallen toch al openbaar beschikbaar is op het doldwaze internet. Content die je, doordat wij het plaatsen eigenlijk alleen extra aandacht, promotie en hits, views én inkomsten uit die hits&views kan (en zal) opleveren.

Het is dus soms altijd slimmer om i.p.v. een Takedown verzoek in te dienen, gewoon even met ons in contact te treden om samen te bekijken of wij niet zouden willen overwegen jouw content wat vaker onder de aandacht te brengen. Neem van ons aan dat dit je uiteindelijk meer oplevert dan de eenmalige honorering van je claim (wat overigens toch al uiterst onwaarschijnlijk is). Daarnaast zul je best begrijpen dat wij, hoe aardig we ook zijn, niet snel nooit meer content zullen promoten van een partij die eerder aan ons heeft verzocht content te verwijderen…logisch toch?

Mocht ondanks bovenstaande alsnog de uitdaging aan willen gaan, Be Our Guest!

Notice: Alleen verzoeken begeleid van onbetwistbaar bewijs (online bronnen e.d.) van jouw rechten zullen in behandeling worden genomen. Verzoeken die hier niet aan voldoen zullen wij als niet verzonden beschouwen. Indien je bijlagen wilt aanleveren om jouw verzoek te onderbouwen dien je dit duidelijk aan te geven in je omschrijving.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

URL van betwiste content (op Doldwaas.nl) (verplicht)

Beknopte omschrijving van het verzoek (verplicht)