Opa gaat los op Virtual Reality Game

Wen er maar aan, jouw opa loopt er straks ook zo bij..

Als je ooit wel eens een virtual-reality bril hebt opgehad (of erbij was toen iemand er een gebruikte) weet je dat dit meestal snel tot lachwekkende toestanden zal leiden.

Toen ik een keer zo’n bril op mijn hoofd had vergat ik serieus de hele wereld om me heen, zo echt was het. Iedereen die erbij was lag in een deuk omdat het er zo idioot uit ziet. Daar kan de opa in dit filmpje over meepraten trouwens… Al was hij te druk met zombies vermoorden om zich daar druk over te maken geloof ik..

Check hoe opa opgaat in zijn levensechte gevecht tegen de moordlustige zombies..

Heb jij ook een opa of oma die dit eens moet proberen? 
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties