Deze perfect uitgevoerde trick shot breekt alle records

Trick shots zijn al tijden een ware rage op internet. De filmpjes ervan zijn soms zo mooi dat het moeilijk is te bewijzen of ze nu echt of nep zijn. Maar als ze dan echt zijn doen ze je ook echt versteld staan. Het kost uren, dagen, van training en ontelbare mislukte pogingen om een epische trick shot te laten slagen.

De namen van deze mannen komen gegarandeerd in de recordboeken. Deze trick shot vanaf 126.5 meter hoogte (!) is een van de meest bizarre records die er bestaan.

Wat een geweldige worp! Het zal lastig worden dit record ooit nog te verslaan, dus ik denk dat de volgende recordpoging vanuit de ruimte moet worden ondernomen…
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!