HARTVERSCHEUREND: Zo nemen rouwende ezels afscheid van hun overleden maatje

Het leven van ezel Bram kende een slechte start. Jarenlang werd hij verwaarloost en raakte hij zelfs ondervoed. Tot dat de lieve mensen van Stichting de Ezelshoeve zich over hem ontfermden. Zij gaven hem een liefdevol huis in hun ezelsopvang in Baarle-Nassau.

De liefde en goede verzorging die hij kreeg in zijn nieuwe woonomgeving ten spijt. De jarenlange verwaarlozing had een te grote weerslag op hem gehad. Ernstige hoef- en longproblemen zorgden voor een ondraaglijk lijden, de mensen van de ezelsopvang moesten dan ook de moeilijkste keuze maken die er is, Bram uit zijn lijden verlossen. Een emotionele beslissing die de vrijwilligers erg aan het hart gaat. Maar het is de manier waarop de andere ezels rouwen om het verlies van hun maatje, dat je echt een brok in je keel zal bezorgen..

Serieus, ik moest echt de tissues erbij pakken hoor. Zag je hoe een van de ezels Bram schopte en beet? Het leek wel of hij wilde zeggen “Kom op Bram, Sta op, nu is het niet meer grappig”

Wel geweldig wat die mensen van Stichting de Ezelshoeve doen trouwens, die verdienen wel een dikke duim omhoog! Wil je ze ondersteunen? Kijk dan even op de website: www.ezelshoeve.nl

Tissue, iemand?
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties