Schorpioenen als lunch, maar of dat nu zo’n goed idee is…

Ik ben gék op reizen! Al is het alleen maar omdat ik dol ben op al die lekkere lokale gerechten en lekkernijen die je tijdens je reizen tegenkomt.

China staat hoog op mijn lijstje als het gaat om lekker eten. Daarnaast is eten in China nooit saai! Waar je ook loopt, overal vindt je van die leuke straatrestaurantjes met soms wel erg unieke hapjes…

Ter illustratie dit filmpje, waarin een mevrouw lekkere spiesjes eet waarvan ze wel heel erg lijkt te genieten. Misschien moet ik er even bijvertellen dat aan die spiesjes levende baby schorpioenen zijn geregen! Serieus, dat kan toch niet goed gaan?

Bekijk zelf hoe dit afloopt. Al zou ik dit filmpje niet rond etenstijd bekijken als ik jou was…


Ik ben best in voor een (culinaire) verassing hoor, maar dit gaat zelfs mij een beetje te ver, gadver! Ieder zijn ding zullen we maar zeggen…Ken jij ook iemand die dit echt een keer moet proberen? Laat dit filmpje maar even aan hem/haar zien of zet het in de reacties! We zijn benieuwd!
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties