Spoken Bestaan: Leveren deze beveiligingsbeelden het bewijs?

De manier waarop spoken bestaan heeft me altijd geboeid. Waarom doen ze de dingen die ze doen? Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is dat we hier ooit een echt antwoord op krijgen, betekent het niet dat we er niet over kunnen speculeren.

Persoonlijk denk ik dat de meeste geesten ons gewoon voor de lol etteren. Dood zijn lijkt me per slot van rekening maar een saaie aangelegenheid. Waarom zou je, als je het zou kunnen, niet wat ‘leven’ in de brouwerij brengen door wat mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ik zou het zeker doen! Als bewijs van dit soort ondeugende activiteiten, laat ik jullie de volgende opnames van een beveiligingscamera bij een moskee in Maleisië zien.

Het is zeker weten freaky maar niet kwaad bedoeld toch?

Eerlijk, naar mijn smaak is het allemaal nét iets te perfect gedaan om waar te kunnen zijn. Ik wil het geloven: maar ik heb toch ook een gezonde dosis scepsis als ik dit bekijk hoor. Hoewel, geesten lijken zich altijd wel erg thuis te voelen op religieuze plaatsen, dus wie weet?

 
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!