Deze weerman lost een technisch probleem echt geniaal op

Als je live op TV bent, moet je voorbereid zijn op alles.

In Nederland hebben we onze eigen Jan de Hoop, maar ook overzee kunnen ze er wat van. Terwijl hij voor het green screen het weer staat te presenteren gaat er van alles mis met de gegevens op de kaart. In plaats van opgeven doet deze weerman er gewoon even een schepje boven op, en lost zo het probleem op hilarische wijze op.

Kijk zelf maar, bereid je voor op een potje lachen!

Je zou haast denken dat deze man een masterclass bij Jan de Hoop heeft gevolgd, of niet soms?
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!