Een wespennest opensnijden met de kids, verstandig?

Nu de zomer er lijkt aan te komen in Nederland zie je ze weer steeds vaker… wespen. Niemand houdt van die beesten maar toch nodigen ze zichzelf op ieder tuinfeestje of BBQ weer uit. Om te voorkomen dat deze ongewenste gasten komende zomer jouw bbq-feestjes komen verpesten doe je er slim aan om een eventueel wespennest op te sporen en te verwijderen.

Om je alvast een beetje te helpen geven wij je vast wat tips. Zo is het misschien verstandig je, voor dat je in de aanval gaat, eerst te verdiepen in je vijand en de zwakke plekken te leren kennen. Hierbij gaat de volgende video je gegarandeerd helpen!

Tuurlijk, het is gewoon een grappig filmpje van een vader die een op Ebay gekocht wespennest open snijdt. Maar vergeet niet… het is oorlog! Gebruik deze video als een middel om je vijand te doorgronden en te zegevieren in de strijd!

Oké, toegegeven de zwakke plekken van deze zoemende terroristen hebben we niet echt leren kennen…Maar we hebben wel gezien hoe vet een wespennest er van binnen uit ziet! Ik durf te wedden dat jij ook opgelucht was dat er niet een hele zwerm wespen uit het nest kwam vliegen toen hij het opensneed..Pfieuw
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!