SCHOKKENDE BEELDEN: Zelfmoord tweeling zet snelweg op zijn kop

Sommige verhalen lijken haast te bizar om te geloven. Niet op de laatste plaats omdat de acties van de betrokken mensen soms onbegrijpelijk zijn. Zelfs als jij iemand bent die niet snel ergens van op kijkt, zal dit verhaal van een Zweedse tweeling op reis door Engeland je toch op het puntje van je stoel doen belanden.

Ons verhaal begint met een ondervraging van een tweetal vrouwen langs de drukke snelweg. Toevallig is er een filmploeg aanwezig die deze dag de agenten volgt. Dan rent, midden in de ondervraging, een van de vrouwen het de snelweg op, recht op het langsrazende verkeer af….!

tweeling-1
YouTube / Adrian VERNE

Ze wordt vol geraakt door een vrachtwagen. Enkele seconden later, Terwijl haar zus zwaargewond op de weg ligt, rent ook de andere vrouw de drukke snelweg op! Ze wordt, net als haar zus, al snel geschept door een langsrijdende auto.

tweeling-2
YouTube / Adrian VERNE

De agenten komen direct in actie. Terwijl de twee vrouwen zwaargewond zijn en midden op de snelweg liggen, moeten de agenten het verkeer tegen houden en de vrouwen te hulp schieten.

tweeling-3
YouTube / Adrian VERNE

Een van de vrouwen is er ernstig aan toe. De andere, die ‘slechts’ geraakt is door een normale auto kan zelfs nog lopen! Nadat ze weer bij bewustzijn is gekomen wordt ze met dwang op de ‘veilige’ vluchtstrook gehouden.

tweeling-4
YouTube / Adrian VERNE

De agenten hadden de hulp van omstanders nodig om de vrouw in bedwang te houden en naar een veilige plaats over te brengen. De vrouw verzette zich hevig en schold de agenten uit. Agenten ter plaatse gaan er van uit dat de vrouw onder invloed van verdovende middelen was.

Een paar minuten later worden beide dames naar het ziekenhuis overgebracht.

tweeling-5
YouTube / Adrian VERNE

In onderstaande video kun je de hele gebeurtenis terugkijken. De opnames zijn op zijn zachts gezegd schokkend te noemen dus je bent gewaarschuwd.


YouTube / Adrian VERNE

Denk je nu: Gekker kan het niet worden? Dat kan dus wel!

De minst gewonde vrouw bleek later al vrij snel uit het ziekenhuis te zijn ontslagen en één dag in de gevangenis te hebben gezeten. Op de dag dat ze werd vrijgelaten heeft ze een 54-jarige man doodgestoken en is ze van een brug boven de snelweg afgesprongen. De vrouw ligt zwaargewond in het ziekenhuis..

 

Meer updates volgen.
What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Reacties

Geschreven door Connie Feer

Haai doldwaze schatten van me! Ik ben het Connie! Connie Feer! Ik schrijf allerlei leuke stukkies voor Doldwaas.nl want mijn werk als visagiste loopt niet zo lekker..crisis he, want aan mij ligt het niet hoor!